Mine bøger

KOM I STØDET

Er du træt af at kæmpe med vægten og har prøvet alle piller, slankekure og quick fix løsninger?
Udkørt, stresset og svært ved at sove?


Belastet af kroniske smerter og sygdomme?Denne håndbog er ikke en one-size-fits-all slankekur fyldt med smækre opskrifter, flotte billeder og eksotiske ingredienser, ikke en ny træningsform der forbrænder kalorier på automatpilot. Ej heller en helt særlig pille til at få flere timer ud af dagen uden at blive stresset, eller en mirakelcreme som kan fjerne smerte og rynker på nul komma fem.Her får du til gengæld viden, som rent faktisk viser dig hemmeligheden bagved det, som virker og hvorfor, så du kan løse dine udfordringer ved roden én gang for alle.

Kærlighedsgenerationen:

Uanset hvilke fysiske, følelsesmæssige, psykiske eller åndelige udfordringer, du har i dit liv lige nu, så er der én simpel ting, som vil hjælpe med dem alle sammen. Nemlig kærligheden.Vi har fået tudet ørerne fulde af, hvor vigtig kærligheden er af alle religioner. At selvkærlighed er essentielt, når det kommer til en sund krop og sind. At kærligheden er det vigtigste i vores forhold. Men hvor er håndbogen til kærligheden? Hvorfor har vi fået nøglerne til den fineste gave, men ikke fået vist, hvordan vi skal bruge og leve den? Et lys til at vise vejen igennem mørket?Nu får du mit bud på en håndbog i kærligheden, kære kærlighedsgeneration.

Heal Kroppen med Lyd

Klagesang til Skønsang med Stemmegafler

Er du træt af at afspille den samme gamle plade i dit liv? En plade der fortæller om mangel, frustration, fortvivlelse og lav energi igen og igen?
Dårlig fordøjelse, problemer med helbredet, økonomiske udfordringer, svage grænser?

Tro mig, du er ikke alene – jeg har selv været igennem det i mit liv, gået vejen og har den største medfølelse for den smerte og fortvivlelse det skaber, når vores krop og sind er ude af balance.

Der findes heldigvis simple løsninger, som du kan bruge i dit liv her og nu – til at styrke dit helbred og lade dig op indefra med energi hver evig eneste dag – ved ganske enkelt at åbne dig for lydens fascinerende verden.

Denne håndbog giver dig en grundlæggende, praktisk og let anvendelig viden om lydhealing med stemmegafler i dit liv.

Lydhealing er det redskab, som går ind og får taget fat på underbevidste overbevisninger og hengemte energier i fastfrosne følelser, traumer og tanker fra fortiden.

Husker du 33% af dit held?

Nysgerrig? Så tilmeld dig, og modtag gratis ebog med dine bedste Feng Shui retninger. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Vi bruger cookies. Er det cool med dig?

small_c_popup.png

Zimon August

Gratis e-bog til fantastisk Feng Shui - tilmeld nyhedsmail