ZIMON AUGUST

Hvem er Zimon August?

Zimon August er spirituel leder, forfatter til ”Kærlighedsgenerationen – Håndbogen i Kærlighedens Veje”, ”Kom i Stødet” og ”Heal Kroppen med Lyd”. Han har studeret Feng Shui og Jord-akupunktur igennem et årti og siden slutningen af 2016 undervist i Jord-akupunktur i Danmark på dansk.

Han benytter de fremmeste healingsredskaber såsom lydhealing og meditationer i sin praksis, hvor han udnytter sin dybe følsomhed. Uddannet kaldæisk numerolog to gange.

Zimon August er uddannet fysioterapeut og har en bachelor fra CBS i International Business & Politics, men har igennem mere end 14 år arbejdet med det alternative. Han har mødt og studeret hos en række holistiske livsstilseksperter fra ind- og udland.

Zimon August startede i 2013 sit eget firma, hvor han hjælper folk til et bedre helbred og mere succes ved hjælp af energien fra hjemmet med udgangspunkt i Jord-akupunktur og Feng Shui samt det indre arbejde gennem kærligheden.

Zimon August er livscoach og den førende uddannelsesleder indenfor Jord Akupunktur (Jord Stråling) i Danmark, laver foredrag og aktiv på sociale medier med den nyeste viden (video, blog, mfl.)

Sådan officielt og halvkedeligt, så er jeg på papiret:

​HA.IBP fra CBS og autoriseret fysioterapeut fra PH Metropol,

Danmarks eneste certificerede Jord Akupunktør og Uddannelsesleder

Feng Shui ekspert

Uddannet kaldæisk numerolog med undervibrationer 2 gange.

En lang række alternative uddannelser bag mig

Selvstændig igennem mere end succesfulde 8 år

Men den sande historie er, at jeg ramte bunden i en helt tidlig alder. Jeg var syg, deprimeret og ja faktisk lidt på skideren.  Til trods for 3 jobs, uddannelse og god kost og træning.

​Lige indtil Feng Shui og det spirituelle bankede på min dør, og jeg endelig åbnede op for det. Det skiftede mit liv fra rotteræset og hovedmenneske, til et mere autentisk og gladere jeg.

​Jeg har en baggrund indenfor det mere etablerede system tidligere og blandt en bachelor i International Business & Politics fra CBS og fysioterapeut fra PH Metropol, men derudover også en hel bunke alternative kurser i min bagage til trods for min unge alder.

Min store styrke og svaghed er min sensitivitet, jeg MÆRKER alting. Det er heldigvis blevet min levevej, at jeg kan mærke, hvordan tingene skal føles og få rettet ind. Tror ikke på, at man kan komme udenom, at leve fra hjertet i stedet for hjernen, for at finde ens sande lykke.

Vi bruger cookies. Er det cool med dig?

small_c_popup.png

Zimon August

Gratis e-bog til fantastisk Feng Shui - tilmeld nyhedsmail