Hvordan får du det bedre(hurtigt)?

Hvordan får du det bedre(hurtigt)?

HVORDAN FÅR DU DET BEDRE (HURTIGT)?

I den vestlige verden vil vi ofte kigge efter kemikalier (medicin) for at få det bedre eller en operation, som kan korrigere det som ikke fungere i kroppen.

Èt andet alternativ er, at kigge på at skabe nye celler i stedet for at fokusere på dem, som ikke fungere optimalt. Og nye celler er stærkt afhængig af den korrekte elektriske spænding i kroppen!

F.eks. så erstatter kroppen tarmvæggene hver 3 dag. Vores hud hver sjette uge, leveren hver ottende uge og knogler hver eneste år. Så det behøver ikke tage lang tid at få det bedre

Det understreger også hvor vigtig vores kost og ernæring er. Hvis vi skal skabe gode nye celler, så skal vi også have gode råmaterialer at skabe dem fra.

Hvis vi bygger et hus og der mangler et bestemt materiale a la C-vitamin for kroppen, så bliver det ikke et særligt solidt hus

Men hvornår har du sidst hørt din læge snakke omkring udfordringerne ved transfedtsyrer, kunstige sødestoffer og fluor? Formentlig aldrig.

Lad og vende tilbage til at fokusere på at heale årsagen i stedet for symptomerne
Den mad du spiser og de væsker du drikker har en hvis pH syre/base balance eller oversat elektrisk spænding. Vores celler er skabt til at fungere med en pH mellem 7,35 og 7,45 eller oversat til volt -20mV til -25mV
Hvis maden og væsken har en lav pH, så er de elektrontyve – hvis de har en højere pH end 7, så er de en elektrongivere. Skalaen går elektrisk fra +400 mV som svarer til 0 i pH, 7 pH svarer til 0 mV og -400 mV er 14 i pH.
Elektrontyve med en pH fra 0-6.9 fungerer som frie radikaler i kroppen, som en syre og virker nedbrydende. Elektrongivere fungere som en antioxidant, alkalisk og opbyggende.
Så når vi hører “grøntsager er sunde”, så er det egentlig fordi grøntsager indeholder elektroner som er gode for dig
For at lave nye celler, så har vi brug for -50 mV, hvorimod når vi er trætte og har problemer med helbredet, så er vores elektriske spænding som regel -10-15 mV. Jo lavere pH vi får, jo flere udfordringer oplever vi som regel.
Så hvis du vil heale dig selv og komme dig hurtigt fra en skade på cellerne, så er det vigtigt du har råmaterialerne nødvendige for at lave nye celler og komme op på -50mV.
At få nok ilt ind i alle kroppen er den simpleste måde at øge din elektriske spænding – simpelthen trække vejret dybt ind helt ned i maven og pust ud igennem munden 2-3 gange Når vi har nok ilt i kroppen og cellerne, så kan vi skabe mere ATP som er kroppens brændstof for mere energi. Når vi har får lidt bliver det ineffektivt, og sværere at få nok “benzin” ud af tanken.

Dernæst nok væske og høj kvalitet af vandet – giv vandet en velsignelse, hellere vand fra hanen end plastikflaske Jeg bruger en energiring omkring vandet, eller Additwater vandflaske.

Kom ud i naturen – gå på bare tæer og få solskin på kroppen Jorden er elektromagnetisk – du vil modtage elektroner fra jorden ganske gratis ved at gå på jorden i bare tæer – specielt i skove, bjerge og ved stranden. Kram et træ og få jord forbindelse. Mærk solens stråler på kroppen og bliv ladet op.

Kram og vær sociale, kæl med dine dyrdyr har især en tendens til at ville hjælpe os, når vi er lidt trætte og nede følelsesmæssigt. Så kommer de og giver lidt af deres overskud.

Brug dine muskler når knoglerne og musklerne i din krop bliver brugt, så skabt der elektricitet og elektroner.
Lad os ikke glemme vores følelser det som stresser os allermest er vores manglende følelsesmæssige fordøjelse.
Du kan spise nok så sundt, men hvis din indre selvsnak er fyldt med skyld, skam og frygt vil kroppen være i en kæmp/flygt/frys tilstand der går udover fordøjelsen fysisk og suger din livsenergi, hvis det fortsætter i for lang tid.
Og den løsning, som jeg bruger hver eneste dag Lyd Healing. Lyden fungerer i det subtile elektriske energifelt der omkranser vores krop og hjælper til at kroppen kan skabe den optimale elektriske balance for den.

Få din kropsvægt i balance med lyd healing – 2 sessioner der er optaget, klik her: https://ezme.io/c/WQ/zdX2

Lær at lave lyd healing selv, klik her: https://centerofhealing.easyme.dk/lyd-healing-akademiet

Kh Zimon August

Vi bruger cookies. Er det cool med dig?

small_c_popup.png

Zimon August

Gratis e-bog til fantastisk Feng Shui - tilmeld nyhedsmail