Ryd op i din fortid med Feng Shui! :)Rod, rod, rod! 😤

Har du steder i dit hjem, som uanset hvor meget du roder op bliver rodet igen?

Så har måske problemer med din Feng Shui på det område som underbevidst bliver reflekteret tilbage til dig. F.eks. siger man at kælderen står for ens fortid – så hvis du mange ting i din kælder og har svært ved at give slip på din fortid, så er det måske kælderrummet du skal tage et kig på.

Loftet står omvendt for ens fremtid – føler du, at din fremtid er uklar eller blokeret? Så er det dit loft, du skal kigge nærmere på ifølge Feng Shui.

Se og vurder dine personlige gode retning for tegn på blokeringer i din energi.

Er din personlige succes retning ryddet og klar med signalerne til universet?

Eller stopper du din egen succes underbevidst ved at placere rod og for mange signaler/ting i denne retning?

Har du placeret en skraldespand i din personlige helbredsretning og oplevet udfordringer med dit hel.bred siden?

Find dine gode Feng Shui retning lige her ved tilmelding af nyhedsbrev:

Hvis der omvendt er steder, hvor uanset hvor meget du rydder op, så kommer rodet igen. Så skal du måske have tjekket for stresslinjer og få dem fjernet ved hjælp af jord akupunktur, der løfter energien.

Ryd op i dit rod

Det har en tendens til at samle sig de steder, hvor vi ubevidst beskytter os selv mod tung energi, eller de områder af vores liv, hvor der generelt er lidt rod. Feng Shui kan give lidt hjælp 🙂

Nemlig de to facetter, som jeg oplever en del have udfordringer med. Den hvide yang maskuline farve, som står for renhed og ny energi; Elfenbenshvid – der er yin, som står for gennemsigtighed og klarhed over sine valg.

At placere mere hvidt, eller bringe ind mere hvidt lys ind kan bruges, når man føler at ens tanker og følelser er kaotiske eller rodede – at tingene ikke rigtig rykker sig eller folk træder over ens grænser, og sågar ved misbrug.

Et godt sted at placere noget hvidt er mod vest.

Elfenbenshvid aktiveres også mod vest – f.eks. når man gerne vil fjerne rod, blive mere organiseret og få styr på tingene samt fjerne blokeringer i flowet af energi, forvirring og depression.

Gør din hovedindgang ren og fri fra jakker og sko, der står fremme, så det første der møder én er opløftende (og undgå et spejl, som det første, da det sender energien retur ud af døren).

Det gælder især hvis man ikke har mulighed for at få styr på de resterende rum i ens hjem, at indgangen er organiseret og pæn.

Og så det fuldstændige basale i Feng Shui – lær at give SLIP på ting som du enten ikke behøver eller holder af mere. 25% af alt hvad du ejer kan man som udgangspunkt sige – og ja, det er temmelig drastisk.

Del det evt. op i 3 bunker 1. Behold – holder af og bruger 2. Måske – skal evt. sorteres til sommerbrug, skal lige have en måned til at se, om man faktisk savner det. 3. Smid ud, giv væk, sælg – holder ikke af, og bruger ikke.

Har tit oplevet folk som har haft ting helt tilbage fra de var unge og i deres barndom, som ikke længere repræsenterede dem, eller sågar fra perioder i deres liv, hvor de var deprimerede og fastholdte billederne, som de købte i den periode (som så også var temmelig deprimerede).

Det har en tendens til at tynge os ned. Vores omgivelser er dybest set en refleksion af hvad du man har tænkt og det kræver handling at skabe forandring.

Start småt, ikke hele lejligheden eller hjemmet på én gang. Måske en reol, indgangen, under sengen mm til en start.

Tilmeld nyhedsmail og modtag gratis ebog med dine 4 bedste Feng Shui retninger

Vi bruger cookies. Er det cool med dig?

small_c_popup.png

Zimon August

Gratis e-bog til fantastisk Feng Shui - tilmeld nyhedsmail